Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org ) 2008 - 2017

Hoşgeldiniz!, Misafir
3442 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215
 
AnasayfaAramaSSSHtml Deneme AlanıTopListKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Makinist izle
tarafından Blackdream Bugün 12:24 am

» Son durak ölüm
tarafından Blackdream Bugün 12:24 am

» Dansöz izle
tarafından Blackdream Bugün 12:11 am

» Sürgün inek
tarafından Blackdream Bugün 12:08 am

» Transformers 5: Son Şovalye izle
tarafından Blackdream Dün 7:09 pm

» Aöf Hadis Dersi Ders Videoları
tarafından Blackdream Dün 7:03 pm

» Aöf İktisada Giriş Dersi Ders Videoları
tarafından Blackdream Dün 6:56 pm

» Ünlü hacker grubu NASA'yı hackledi: "NASA uzaylıların varlığını yakında açıklayacak"
tarafından Blackdream Dün 6:31 pm

» Facebook dizi çekecek: Bölüm başı 3 milyon Dolar
tarafından Blackdream Dün 6:30 pm

» Bankayı hackledi kendisine Range Rover aldı
tarafından Blackdream Dün 6:28 pm

Kimler hatta?
Toplam 15 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 15 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 163 kişi C.tesi Nis. 03, 2010 9:02 pm tarihinde online oldu.

Paylaş | 
 

 Ekran Kaydırma Kodu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kadir-ro
Yönetici
Yönetici
avatar

Erkek
Zodyak : Akrep
Mesaj Sayısı : 7105
Yaş : 26
Nereden : Bursa
İş : Pc , Yardım Forumları
Kayıt tarihi : 22/06/08
Rep Puanı : 2
Rep Puanı : 4638

MesajKonu: Ekran Kaydırma Kodu   Paz Ağus. 03, 2008 9:56 am

Kod:
<script language="Javascript1.2">
//  Link ve Eğlence Merkezi --> www.Jital.com
var currentpos=0,alt=1,curpos1=0,curpos2=-1
function initialize(){
startit()
}
function scrollwindow(){
if (document.all)
temp=document.body.scrollTop
else
temp=window.pageYOffset
if (alt==0)
alt=1
else
alt=0
if (alt==0)
curpos1=temp
else
curpos2=temp
if (curpos1!=curpos2){
if (document.all)
currentpos=document.body.scrollTop+1
else
currentpos=window.pageYOffset+1
window.scroll(0,currentpos)
}
else{
currentpos=0
window.scroll(0,currentpos)
}
}
function startit(){
setInterval("scrollwindow()",10)
}
window.onload=initialize
</script>
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Ekran Kaydırma Kodu
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Video oynatma Fbml kodu
» Google Site İçi Arama Kodu !
» Fps 100 yapmak
» Şerit Menü
» Vb Üst Menü

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org ) 2008 - 2017 :: Destek Forumu :: Forumunuzu Şekillendirin-
Buraya geçin: